آخرین اخبار
کد مطلب: 73483
شش راهبرد دشمن تا برگزاري انتخابات رياست جمهوري/پرونده اتحاديه اروپا سياه است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 966

به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري فارس، آيت‌الله سيد‌احمد خاتمي عضو مجلس خبرگان رهبري و امام جمعه موقت تهران در خطبه دوم  نماز عبادي _ سياسي جمعه امروز تهران با اشاره به سفر پربرکت مقام معظم رهبري به استان خراسان شمالي گفت: اين سفر از دو بخش شکلي و محتوايي قابل تحليل است.

آيت الله خاتمي گفت: انصافا در بخش شکلي، اين سفر از سفرهاي بسيار کم نظير بود و استقبال بسيار باشکوهي صورت گرفت. طي مسير 10 دقيقه‌اي تا 15 دقيقه‌اي فرودگاه تا محل سخنراني نزديک به 2 ساعت به طول انجاميد و گاه خودروي مقام معظم رهبري به خاطر عشق و ارادت مردم متوقف مي‌شد.

وي افزود: نکته بعدي اين بود که اين استقبال تنها از سوي يک قوميت نبود بلکه تمام قوميت‌ها شامل شيعه، اهل تسنن، ترک و فارس نيز حضور داشتند و همين مسئله نشان مي‌دهد که تمام قوميت‌ها بر  رهبري مقام معظم رهبري وحدت نظر دارند.

خطيب امروز نماز جمعه تهران در ادامه با اشاره به حضور نسل سوم و چهارم انقلاب در استقبال از مقام معظم رهبري گفت: ابراز ارادت نسل چهارم و سوم نسبت به ولي فقيه نه تنها کم‌تر از نسل اول نيست بلکه حتي شايد فزون‌تر هم باشد.

خاتمي گفت: اين استقبال‌ها تنها استقبال از يک رهبر سياسي نيست چرا که ما چنين استقبالي را در ساير نقاط دنيا از رهبران سياسي نداريم.

وي افزود: اين استقبال، استقبال مردم از ولي فقيه و نائب امام زمان‌شان است تا بگويند اگرچه دست آنها به فرزند فاطمه نمي‌رسد اما تمام عشق خود را تقديم نايب ايشان مي‌کنند.

خطيب امروز نماز جمعه تهران با اشاره به اينکه اين استقبال به نمايندگي از کل ملت مسلمان ايران صورت گرفت، گفت: چنين استقبالي بسيار معنادار است. چرا که دشمنان خارجي تصور مي‌کردند با بحث تحريم‌ها مي‌توانند کمي از استقبال مردم بکاهند اما بحمدالله با شکوه‌ترين استقبال در تاريخ استان خراسان شمالي شکل گرفت.

خاتمي در ادامه سخنان خود با اشاره به جنگ اقتصادي و تحريم دشمنان نظام اسلامي گفت: بدانيد که اين مردم با اين نظام پيمان خون دارند و با تمام توان پاي اين نظام ايستاده‌اند و از نماد نظام دفاع مي‌کنند. زبان حال مردم ايران اين است که تا آخرين قطره خون پاي اين نظام ايستاده‌اند.

وي در ادامه با اشاره به بحث‌هاي محتوايي مقام معظم رهبري در اين سفر افزود: انصافا ايشان در عرصه‌هاي محتوايي بيانات مهمي داشتند.

خاتمي ادامه داد: به نظر بنده مهمترين بخش از سخنان مقام معظم رهبري، بحث زندگي اسلامي بر مبناي حقوق و اخلاق اسلامي بود.

وي افزود: به نظر من تمام نخبگان دانشگاهي و کساني که مخاطب مقام معظم رهبري بودند، بايد به دعوت ايشان لبيک بگويند و نگذارند اين رهنمود‌ها بر زمين بماند.

خطيب امروز نماز جمعه تهران همچنين در ادامه با اشاره به مصوبه اخير شوراي عالي انقلاب فرهنگي درباره تکثير نسل و اعلام مشوق‌هايي براي آن گفت: بايد مشوق‌هايي که براي تکثير نسل اعلام شده است چندين برابر مشوق‌هايي باشد که براي کم کردن نسل اعلام شده بود تا  تکثير نسل به عنوان يک نقطه مهم تحقق پيدا کند.

خاتمي در ادامه سخنان خود تصريح کرد: به نظر مي‌رسد راهبرد دشمنان تا پايان انتخابات 6 مطلب است و راهبرد اول تشديد فشارها تا انتخابات است تا بتوانند بر انتخابات يازدهم تاثير گذار باشند و اميد ناکام آنها نيز تغيير در ساختار حکومتي است.

وي افزود: اما آنها بدانند که هواداري مردم از نظام اسلامي يک هواداري سياسي نيست و اين هواداري به فضل خدا کم نخواهد شد.

خطيب امروز نماز جمعه امروز تهران ادامه داد: راهبرد بعدي، بحراني جلوه دادن فضاي کشور است. در هفته‌هاي گذشته آنها به طور مرتب اين تعابير را با عناويني همچون سرگشتگي، بي اعتمادي و بي اعتمادي سياسي تکرار مي‌کنند تا اوضاع کشور را بحراني نشان دهند.

وي افزود: امروز در داخل کشور مشکل است اما بحران نيست اگر مشکل مي‌خواهيد، به کشورهاي اروپايي سر بزنيد تا بحران را ببينيد.

خاتمي ادامه داد: راهبرد بعدي، القاي ياس و نااميدي در بين جوانان است که بگويند ما نخواهيم توانست از اين گردنه عبور کنيم. اما ملت ايران گردنه‌هاي سخت تر از اين را پشت سر گذاشته است. ملت ايران بيش از هر زمان ديگر احساس قدرت مي‌کند و اين احساس متکي .

وي افزود: راهبرد بعدي، فضاسازي ناحق پيش از انتخابات است. در سال88 عده‌اي پيش از انتخابات به صورت مرتب بحث تقلب در انتخابات را مطرح مي‌کردند و امروز نيز همان جريان و با همان اسم و رسم بحث انتخابات آزاد را سر مي‌دهند.

خطيب امروز نماز جمعه تهران ادامه داد: از نظر آنها انتخاباتي انتخابات آزاد است که کانديداي آنها در آن راي بياورد و اگر کانديداي آنها رد صلاحيت شد و يا مردم به آن راي ندادند، آن انتخابات آزاد نيست.

خاتمي در ادامه سخنان خود تصريح کرد: به حمدالله در طول 33 سال انتخابات در داخل کشور همواره انتخاباتي آزاد و سالم بوده است و اين شعارها براي التهاب آفريني در داخل کشور است.

وي افزود: راهبرد بعدي، ذکر دائم اين مطلب است که تحريم‌ها به خاطر پافشاري ايران بر حق مسلم هسته‌اي است در حالي که اين تحريم‌ها از سال 1359 شروع شد و در آن سال هيچ سخني از بحث هسته‌اي نبود.

خطيب امروز نماز جمعه تهران در ادامه تصريح کرد: انتشار شايعات نيز راهبرد ششم است. آنها به دروغ مي‌گويند که تحريم‌ها به خاطر اين است که ايران پاي ميز مذاکره باز گردد. آيا ما ميز مذاکره را ترک کرديم؟ البته ميز مذاکره‌اي مد نظر آنها است که خروجي آن تسليم شدن ملت ايران باشد.

خاتمي در ادامه سخنان خود با اشاره به قطع برنامه‌هاي برون مرزي جمهوري اسلامي ايران به دستور مستقيم اتحاديه اروپا گفت: البته در دنيا آبروي آنها رفته است. آنها در حالي دستور قطع برنامه‌هاي برون مرزي را صادر کردند که ادعاي طرفدار از آزادي بيان دارند.

وي افزود: به بهانه آزادي بيان به پيغمبر گرامي اسلام توهين مي‌کنند کاريکاتور موهون مي‌کشند اما تحمل چند شبکه را به دليل افشاگري آنها ندارند.

خطيب امروز نماز جمعه تهران با اشاره به مثال قرآن کريم در خصوص تلاش مشرکان براي جلوگيري از رسيدن صداي پيامبر با سوت و کف زدن گفت: اگر آنها موفق شدند که چنين کاري را انجام دهند شما نيز موفق مي‌شويد و انشاالله فناوران ايراني در آينده نه چندان دور به جايي خواهند که با اين تحريم‌ها مقابله کنند.

خاتمي در ادامه سخنان خود با اشاره به تحريم‌هاي جديد اتحاديه اروپا گفت: بسياري از اين تحريم‌ها بحث‌هاي شعاري است و چيز مهمي نيست و اين تحريم‌ها انتقام از يک ملت است که چرا انقلاب کردند و چرا دست غارتگران را قطع کرده و در برابر زياده خواهي آنها ايستاده‌اند.

وي با اشاره به تسليحات اهدايي اتحاديه اروپا از جمله هواپيماهاي ميراژ فرانسه و بمب‌هاي شيميايي آلماني به عراق در طول 8 سال جنگ تحميلي افزود: پرونده شما در مقابل ملت ايران سياه است. نکته جالب در اين ميان اين است که اتحاديه اروپا نامزد جايزه صلح نوبل نيز شده است. مثل اينکه دنياي امروز دنياي تناقضات است. به دروغ گفته مي‌شود که اتحاديه اروپا در طول 60 سال گذشته وارد جنگي نشده است در حاليکه اتحاديه اروپا در اشغال عراق، اشغال افغانستان حضور دارد و هزاران انسان را در الجزاير شکنجه کردند. دست اتحاديه اروپا تا مرفق در خون آلوده است.

خاتمي ادامه داد: ما با تحريم‌هاي جديد اتحاديه اروپا آسيب نخواهيم ديد بلکه آنها فرسوده خواهند شد و آبروي شان خواهد رفت.

بنابراين گزارش، خطيب نماز جمعه امروز تهران همچنين ياد و خاطره آيت الله انواري از مبارزان دوران انقلاب اسلامي را گرامي داشت و با اشاره به فرار رسيدن روز عرفه اين روز را روز دعا و استفاده از ظرفيت‌هاي معنوي عنوان کرد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس